ZeijdeLinks 2024-1 Digitaal

Geplaatst op: 03 apr. 2024

De nieuwe ZeijdeLinks staat op de website. Onze eerste editie die door een deel van de leden enkel digitaal wordt ontvangen. Het grootste deel krijgt hem nu nog wel in de bus, maar voor wie nog geen voorkeur heeft opgegeven, is dit dan wel de laatste op papier. Tenzij het alsnog kenbaar wordt gemaakt. Goed om te zien dat leden die eerder het signaal om een keuze voor papier of digitaal hadden gemist, zich nu alsnog melden via de knoppen op de ZeijdeLinks pagina, of als dat niet werkt, gewoon via een mailtje.

We hadden de plaatsing een weekje eerder gepland, maar we willen hem tegelijk met de papieren versie laten uitkomen, en de bezorging was helaas vertraagd. Zo krijgt u het maartnummer in april, want ook PostNL doet blijkbaar wat hij wil.

Over de inhoud zijn we des te meer te spreken. Zo hebben we een aantal interviews: met onze kersverse pro Michel, met vrijwilliger (binnen en buiten de vereniging) Klaas Jan Tolman, met een trotse opa en zijn kleindochter (ook niet zonder ambities), en met de greenkeepers. Wat staat er dit jaar allemaal op de planning? Indra is overigens niet het enige jonge lid dat aan de weg timmert, de Jeugdcommissie mag zich verheugen in een enthousiaste groep jeugdleden.

Klik hier voor de nieuwe ZeijdeLinks, of klik hier voor de hele bibliotheek aan nummers, die teruggaat tot 2013. En dit is ook de plek waar u uw keuze voor digitaal of papier kunt doorgeven. Dat geldt voor wie het nog niet had gedaan, maar ook voor wie van gedachten is veranderd.

In beide gevallen wensen wij u veel leesplezier!
De Mediacommissie. 

Laatste artikels

Notulen ALV 2024

Geplaatst op: 11 apr. 2024

Lees verder

Nieuwsbrief maart/april 2024

Geplaatst op: 08 apr. 2024

Lees verder

Texas in Drenthe 2024

Geplaatst op: 03 apr. 2024

Lees verder

Bekijk alle artikelen