Dr. Putter prijswinnaars

Geplaatst op: 04 feb. 2024

Nogmaals hartelijk dank aan de leden die hun hoofd hebben gebroken over de Dr. Putter puzzel in de ZeijdeLinks van december. We hoorden in de wandelgangen dat hij best moeilijk was dit jaar. Dat kan deels aan de puzzels liggen en deels aan het thema: golftoernooien. Ken die maar eens allemaal. Maar ook hoorden we dat jullie er veel plezier aan hebben beleefd en dat doet ons weer goed, want ook wij verheugen ons steeds weer op het maken van de puzzel. Dit jaar zelfs met z'n drieën, aangezien Ingeborg ons team kwam versterken. De meeste rebussen hebben jullie natuurlijk al uitgedokterd, maar we zullen de volledige oplossingen in de volgende ZeijdeLinks bekendmaken.

Alles goed en aardig, maar de hamvraag is natuurlijk: wie heeft er gewonnen? We hebben uit een bak met lootjes een blinde trekking gedaan (op video vastgelegd, voor wie het niet vertrouwt ;-) ) en daaruit zijn twee namen gekomen: Gert Sloet en Bart van Oort.

Van harte gefeliciteerd! Zij hebben gisteren uit handen van Koen en Eric hun prijs (een mooi puzzelboek) in ontvangst genomen.

Hopelijk doen jullie allen bij de volgende puzzel ook weer allemaal mee. Tot dan!

Groeten,
Dr. Putter en caddies. 

Laatste artikels

Notulen ALV 2024

Geplaatst op: 11 apr. 2024

Lees verder

Nieuwsbrief maart/april 2024

Geplaatst op: 08 apr. 2024

Lees verder

ZeijdeLinks 2024-1 Digitaal

Geplaatst op: 03 apr. 2024

Lees verder

Bekijk alle artikelen