Academy

Voor het volgen van golflessen kunt u terecht bij één van de PGA golfprofessionals van onze
Golfschool. Zij verzorgen diverse golfopleidingen (volgens het NGF 9 stappenplan) zoals Handicap
54(GVB)-cursussen, privé- en groepslessen, video- en computeranalyses, golfclinics, meerdaagse
golfarrangementen, etc. Ook voor een kennismakingsles kunt u terecht bij één van onze pro`s.

Golfacademy DGCC

Van kennismakingslessen tot golftrainingen om je spel naar een hoger niveau te brengen. De golfpro’s van de Golfacademy geven op alle dagen van de week les. 

Ben je nog niet bekend met de Drentsche Golf & Country Club? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie in het clubhuis en een rondje over de baan (met mogelijk een paar afslagen). 

Contact

Onze Professionals

Onze PGA golfprofessionals geven op alle dagen van de week golflessen, golfcursussen en kennismakingslessen. In hun online lesagenda's boek je eenvoudig en snel je les in. 

Bob Nieuwenhout

Bob Nieuwenhout

Bekijk lesagenda
Ian Goddard

Ian Goddard

Bekijk lesagenda
Daan Meijnckens

Daan Meijnckens

Bekijk lesagenda

Golflessen

Lessen op de Drentsche Golf & Country Club worden gegeven door onze eigen golfpro`s. Zij geven privélessen, groepslessen en baanlessen aan zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer. Zo kunt u leren golfen op uw eigen tempo.

U kunt uw lessen vanuit huis boeken in de online lesagenda`s van de golfprofessionals.

Het wijzigen of afzeggen van een golfles kan tot 48 uur van te voren. Is dit niet het geval dan zullen wij genoodzaakt zijn de les in rekening te brengen.

€49,00 p.p.

Kennismakingcursus

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de beginnende golfer. Een ideale laagdrempelige mogelijkheid om door middel van 3 lessen kennis te maken met golfen.
Meer informatie

€ 135 p.p.

Baanpermissie Par 3

U maakt kennis met de omgeving en u leert de basisbeginselen van golf. U kunt baanpermissie halen voor de Par 3 waar u vervolgens zelf na de aanschaf van een greenfee verder kunt oefenen.
Meer informatie

v.a. € 249.00 p.p.

Clubhandicap 54 (GVB)

In deze cursus van 10 lessen worden u alle beginselen van het golfspel aangeleerd. U kunt na deze cursus Golfbaanpermissie halen, waarmee u op de wedstrijdbaan kunt spelen.
Meer informatie

Baanlessen

Voor gevorderde golfers is het belangrijk om ook eens met de professional de baan in te gaan, want dat is de plaats waar het uiteindelijk allemaal moet gebeuren. Tijdens deze lessen komen strategie, coursemanagement en kort spel aan de orde.

Groepslessen

Wilt u met een eigen groep(je) lessen dan is dat ook mogelijk. In overleg wordt er dan een eigen programma samengesteld. Het aantal lessen kunt u dan zelf bepalen.

Les met video analyse

Het is ook mogelijk dat er tijdens de lessen geheel kosteloos video-opnames van uw swing worden gemaakt door de professional. U kunt dit dan voor de les met uw golfpro afstemmen. Op die manier weet een leerling precies wat hij/zij goed of fout doet. Er zal een duidelijk beeld van de swing worden gevormd en de leerling zal meer inzicht krijgen in oorzaak en gevolg.25 minuten 1 t/m 3 personen € 32,50 per les

55 minuten 1 t/m 3 personen € 57,50 per les

55 minuten 4 personen en meer personen € 17,50 per persoon